lauantai 9. maaliskuuta 2013

Listasimme toimituksemme hyvän olon vinkit!


Tällä viikolla hyvää oloa YleX:n toimitukseen toi yllätyskakku, joka lähetettiin UMK-tiimiltä kiitoksena yhtesityöstä. Nams se oli hyvää - myös Hannen ja Tytin mielestä.
 Vietämme tänään Hyvän Olon -lauantaita YleX Viikonlopun lähetyksessä, minkä kunniaksi listasimme teille toimituksen parhaat rentoutumiskeinot ja hyvän olon vinkit.

YleX Aamun Ile aloittaa aamunsa aina super smoothiella, joka kuulemma herättää päivään paremmin kuin kahvi. Maca-jauhe kuulemma vaatii hieman totuttelua (lue: on karmaisevan makuista), mutta muuten seos toimii takuuvarmana aamun herättäjänä lähteenä.

Resepti:
Mustikoita,
puolukoita
tuorepinaatttia
persilijaa
1 banaani
Maca-jauhetta (luontaistuotekaupoista)
vettä
 

Kaikki ainekset vedetään soseeksi tehosekoittimella ja sinulla on Ilen ihmejuomaa noin 0,7 Litraa. 


YleX Iltapäivän Aino puolestaan vannoo kummikoiransa Hertan tuomiin hyvän olon -tunteisiin.

"Rakkaan eläimen kanssa kaikki maalliset murheet unohtuvat ja elää vain tässä hetkessä. Ja kun kyseessä on kummikoira, ei tarvitse kantaa huolta ja huonoa omaatuntoa päivittäisistä lenkeistä ja muista koiranomistajan velvollisuuksista", Aino ilakoi.

YleX:n Himotuimpien juontaja Tytti tietää, että hyvän olon saa aikaiseksi pahimmankin stressin keskelle, kun ottaa oikeasti hetken itselleen ja satsaa hyvään kahviin sekä lehteen. Uusin villitys on kunnon suodatinkahvin keittäminen. Kahvinkeitin tulee hangata ilman pesuainetta perin pohjin puhtaaksi ja valita keittimeen kunnon tummapaahto. Toki myös erikoiskahvi ajaa asiansa, kuten kuvasta näkyy.


 Yhteisömanageri Hannen hyvän olon salaisuus on hot jooga, joka puhdistaa koko kehon ja mielen.

"Hotjoogatessa pääsee todelliseen meditaatiotilaan, jolloin kaikki stressi ja muut ajatukset unohtuvat. Kannattaa kokeilla, " Hanne vinkkaa.

Itse uskon siihen, että on hyvä ottaa kerran viikossa yksi päivä, jolloin irtaantuu täysin kaikista sähköisistä vempeleistä. Puhelin kiinni ja kauaksi tietokoneesta, Facebookeista ja Twittereistä. Se vasta rentouttavaa onkin, kun ei tarvitse huolehtia mistään ympärillä tapahtuvasta asioista, vaan voi keskittyä täysillä nauttimaan vain aidosta hetkestä ja siinä läsnäolosta. Suosittelen kokeilemaan.

Hyvää hyvinvointipäivää, mikä on sinun hyvän olon vinkkisi?


xoxo Inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti