lauantai 23. maaliskuuta 2013

Niittejä ja nahkaa - tältä näyttivät Adamin fanit

Olin katsomassa Adam Lambertia perjantaina Helsingin Hartwall Areenalla ja törmäsin älyttömän tyylikkäisiin Adam-faneihin.

Ennen keikkaa törmäsin Laihialta kotoisin oleviin Iinaan ja Jonnaan, jotka hamstrasivat fanituotteita myyntikojulla. Iina oli voittanut tapaamisen Adamin kanssa, mikä oli kuulemma mahtavaa, vaikka mimmi ei siitä paljon muistanutkaan sillä kuivaili olleensa ihan paniikissa.

Molemmat tytöt olivat äärimmäisen kovia Adam -faneja. Iina seuraa ahkerasti Adamin tyyliä ja oli tuunannut nahkatakkinsa isänsä kanssa irtoniiteillä ja koiran kuristuspannoilla. Jonnan kengät olivat ehkä yhdet illan cooleimmista.


Keikan jälkeen bongasin räväkästi pukeutuneen Karoliinan, joka oli tullut Adamin keikalle Akaasta.Mimmi oli saanut inspiraation asuunsa Adamin biisistä, jossa lauletaan "right amount of leather". Nahkahame takasi sen, että päällä oli oikea määrä nahkaa ja asun kruunasi niiteillä koristellut Jeffrey Campbellin kengät.


Helsinkiläinen Johanna tykkäsi Adamin keikasta kovasti ja oli panostanut asunsa näyttäviin yksityiskohtiin. Häntä isnpiroi kullan ja mustan yhdistelmä ja tietty niitit.


Vaasasta keikalle saapunut Mari oli pukeutunut erittäin suositun väriteeman mukaan ja yhdisteli mustaa ja keltaista. Nämä ovat Adamin uuden Trespassing -levyn teemavärit ja keikalla viiletti monta musta-keltaista fania.Mari kuvailee itseään kovaksi Adam -faniksi, vaikka miehen tyyli ei hänen vaatteisiinsa juurikaan vaikuta.

Tsekkaa, minkä asun Adam oli valinnut keikan alkuun täältä.

Terkuin, 

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti