lauantai 2. maaliskuuta 2013

Emma Gaalan punaisella matolla

Oi, oi. Eilen päästiin vihdoin taas Annen kanssa tsekkaamaan kunnon bileet, kun suuntasimme Emma Gaalaan houstaamaan VIP-kilpailuvieraitamme. Punaisella matolla oli läsnä lähes koko Suomen musakerma ja pukuloisto oli hieno - tosin itse olisin vielä toivonut hieman enemmän värejä ja oikein kunnon mahtipontisia iltapukuja.

Jesse Kaikuranta oli pukeutunut päästä varpaisiin Hanna Sarénin luomuksiin. Sarén on Kaikurannan luottosuunnittelija.

PMMP:n Paula Vesala oli illan ilahduttavin väripilkku, kuulemma aivan vahingossa kevään hittiväreissä eli pastelliväreissä. Kengät olivat vegaanikengät, laukku kirppikseltä ja muukin asu kerätty kokoon kaapin kätköistä.


 Jannika B:llä oli illan kauneimpia iltapukuja, jonka kruunasi olkapäätä koristava nahkaruusuke. Puvun oli suunnitellut Elina Leppälä, nuori harrastelijapukusuunnittelija. Jannika B. halusi pukea nimenomaan Elinan puvun ylleen, jotta hän voisi auttaa Elinaa toteuttamaan unelman tunnettuna pukusuunnittelijana. 

Illan kiinnostavimpiin tapaamisiin kuului vasta muutaman viikon parrasvaloissa koreillut laulajavesa Isac Elliot, joka taisi poseerauksen salat jo loistavasti nuoresta iästään huolimatta. Tyylikin oli kunnossa, rusettia myöten. Anne lohdutti suurinta Justin Bieber -ikäväänsä sitten, kun tilaisuus tuli, tietenkin Suomen Justinin kainalossa.


JVG:n Jare ja VilleGalle olivat verhoutuneet persoonalliseen tyyliinsä, johon ei kuulemma stylistejä tarvita. Huomatkaa erityisesti huippumuodikkaat aamutohvelit.


 Vuoden naissolisti-Emman saanut Anna Puu oli tehnyt aikamoisen muodonmuutoksen aikasempiin juhla-asuihinsa verrattuna, jotka ovat olleet hyvin paljon hippimäisempiä. Anna Puu oli pukeutunut R/H:n pukuun, joka oli suunniteltu varta vasten hänelle. Jalassa naisella oli Minna Parikan kengät.

Myös Anna Abreu ja Krista Siegfrids olivat todellisia hottiksia, mutta valitettavasti eivät tarttuneet meidän kamerallemme. 

Lopuksi vielä tietenkin meidän YleX-miehityksen hurjat pukuluomukset - YleX:n yhteisömangeri Hanne mukaan lukien.

Mikä on Emma Gaalan suosikkiasusi? 
 

xoxo Inari ja Anne


5 kommenttia:

  1. miks xoxo eikä hoho, näin ku suomessa ollaan ja vaikutetaan

    VastaaPoista
  2. En halua olla ilkeä, mutta näytät Anna Puu vanhemmalta kuin nuorempasi Katri Helena, jolla on aina tyyli kohdallaan..

    VastaaPoista
  3. Miks Jesse Kaikuranta käyttää meikkiä:OOO?

    VastaaPoista