torstai 21. helmikuuta 2013

YleX:n tukkaidolit

Vaikka radiossa sillä ei ole juurikaan mitään väliä, miltä juontaja näyttää, pitää YleX:n tyypit kuitenkin kampauksensa kondiksessa. Tässä YleX:n näyttävimmät letit.


Iltavuorosta Uuden musiikin aamuvuoroon loikanneella Venlalla on tämän hetken kuumin trendi hiuksissaan, eli liukuvärjäys. Iholla-sarjan myötä Venlan hiukset ovat nostaneet mimmin tukkaidoliksi, mistä nainen on todella otettu ja kiittää tästä luottokampaajaansa. Liukuvärjäys syntyi vahingossa, kun hän ei jaksanut käydä kampaajalla ja juuret tulivat itsestään esiin.

Venlan villein hiuskokeilu oli afro. Kampaukseen käytettiin kuitenkin liian isoja rullia, jolloin se näytti vain tiheältä permikseltä ja Venla päätti suoristaa hiuksensa.

YleX Aamun Ile ylläpiti entistä, pitempää hiusmalliaan yli kymmenen vuotta, ennen kuin uudisti tyylinsä nykyiseen malliin UMK:n myötä. Seuraava hiustyyli, mitä juontaja haluaisi kokeilla on irokeesi. Hän saattaa myös leikata kaiken pois ja kasvattaa pitemmän tyylin.

Ilen erikoisin hiuskokeilu tapahtui seitsemännellä luokalla, kun hän hankki parturin ehdotuksesta kuohkean pehmennyksen hiuksiinsa. Tämä oli kuulemma huono idea, sillä akne + hammasraudat + hiustenpehmennys ei ollut se kaikkeista coolein look.
Etusivun Aura ei halua mitään muutoksia hiuksiinsa ja pyytää kampaajaansa tekemään mahdollisimman vähän. Juontaja arvostaa hiuksissa helpoutta ja hyväksi havaittua vaaleaa sävyä. Aura haluaisi kutsua hiuksiaan surffitukaksi, vaikka ei kuulemma ihan siinä pisteessä vielä olekaan.

Villein hiuskokeilu tapahtui 20-vuotiaana, kun hän värjäsi hiuksensa mustaksi! Joku näkemyksellinen kampaaja saattaisi saada Auran kokeilemaan seuraavaksi lyhyttä tukkaa, mutta hän uskoo pysyvänsä muuten tässä tyylissä.


Jatkojen Vikille hiukset ovat todella tärkeä asia, sillä mies sanoo niiden olevan heti mahan jälkeen hänen isoin ruumiin osansa, joten hänen täytyy pitää ne kunnossa. Moni haluaisi kuulemma tunkea sormensa afroon ja kampaus on saanut pääasiassa hyvää palautetta. Elokuvateatterissa jotkut katsojat olivat intoutuneet heittämään afroon popcorneja, minkä mies huomasi kävellessään ulos leffateatterista.

Oudoimpana hiuskokeiluna mies pitää sitä, kun intissä pää ajettiin kaljuksi. Se oli ensimmäinen kerta, kun Vikillä oli lyhyet hiukset.

Himotuimpien Tytti haluaisi, että hiusten laitto olisi tärkeää, mutta kärsivällisyys ei riitä laittamaan tukkaa joka aamu. Loppupeleissä kampauksella ei siis ole niin väliä, kunhan väri on hyvä. 

Muutaman vuosi sitten nainen poikkasi pitkä blondin tukkansa punaiseksi polkaksi, sillä halusi näyttää rajulta ja rohkealta eikä kiltiltä. Tämän myötä Tytti rakastui punaiseen väriin ja se on pysynyt päässä siitä lähtien.

Villein hiuskokeilu oli paloauton punaiset, lyhyet hiukset, johon mimmi taiteili irokeesin. Seuraavaksi Tytti haluaisi kuontaloonsa oransseja raitoja, jotta hiukset olisivat eläväisemmät.


Jatkojen Toni pitää hiusten laittoa tärkeänä. Aina aika ei riitä hiusten laittamiseen, jolloin hän piilottaa hiuksensa pipon alle. Toni kuvailee hiustyyliään emoksi, vaikka sen takana ei ole mitään idelogiiaan, vaan kyseessä on ainoastaan tyylikysymys.

Tonilla on takanaan paljon villejä hiuskokeiluja, sillä hänen äidillään oli parturikampaamo. Juontaja on siis toiminut äitinsä testinukkena. Tonilla on ollut mm. lyhyet permanetilla kiharretut hiukset, mutta erikoisin tyyli sijoittuu yläasteen ja lukion taitteeseen, jolloin miehen päässä oli pikkuletit. 
Omalla kohdallani villein hiuskokeilu tapahtui viime kesänä, kun leikkasin pitkät hiukseni puolipitkiksi, joita lyhennettiin vielä UMK:ta varten. 

Lauantaina YleX Viikonlopun Lifestyleslotissa puhutaan klo 16 jälkeen hiuksista ja siitä, miten kampaajalla saa sen, mitä on tullut hakemaan. Keskustelemassa hiustaiteilija Mikko Vainio ja Elle Style Awardseissa vuoden hiusmuotoilijaksi valittu Nina Björkman.

Terkuin, 

Anne

6 kommenttia: