lauantai 9. helmikuuta 2013

UMK: Finaaliaamun fiilikset


Apulaistuottaja Maija Aho käy kässäriä läpi mun ja Ilen kanssa. Kuva: Tomi Mikola

Ei jännitä ollenkaan. Näin väitin eilen kavereille, jotka asiaa utelivat. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun löin pään tyynyyn, uni ei jostain syystä tullutkaan ja "nukuin" yöni 15 minuutin sykleissä. Eli kyllä tässä jo varmaan vähän jännittää. Kummallista oli kuitenkin se, että näin koko yön unta Teflon Brothersin, Stigin ja Meiju Suvaksen esityksestä. Showhun kuuluvat Hunksit saattavat myös osittain selittää näitä unia, kröhöm...

Eilen vietettiin koko päivä Barona Areenalla ja käytiin koko finaali kaksi kertaa läpi tuomareiden ja esiintyjien kanssa. Tänään lähden Baronalle jo klo 13 aikaan, jolloin mua aletaan meikata ja laittaa hiuksia. Kenraali alkaa vasta klo 17, eli ilmeisesti mussa on aika paljon duunia, möh!

Vaikka se oma suoritus kahden tunnin suorassa lähetyksessä jännittää, ehkä jopa enemmän mua jännittää esiintyjien puolesta. Tästä tulee älyttömän tiukka finaali, sillä eri äänestyksissä voiton ovat vieneet vuorotellen Diandra, Mikael Saari, Arion ja Krista Siegfrids. Great Wide Northilla, Elina Orkonevalla, Last Pandalla ja Lucy Was Drivingilla on niin vahvat esitykset, että en ihmettelisi yhtään, vaikka joku näistä yllättäisi ja veisi koko finaalin. 


Mua jännittää myös vähän se, että finaalin alussa mä ja Ile kävellään koko lavan poikki catwalkia lavan päätyyn. Mä kävelen näillä pupukorkkareilla catwalkia. Tähän se kaikki korkkarikävely treeni nyt sitten kulminoituu, apua!

Mua myös jännittää, että miten mä pysyn hereillä ja muistan mun vuorosanat näin huonosti nukutun yön jälkeen, mutta luotan vahvasti finaalilähetyksen adrenaliiniin.

Kuuntele UMK-tunnelmia ennen tv-lähetystä YleX Viikonlopusta, jota luotsaa tän viikonlopun ajan Pirita. Ja muista katsoa UMK:n finaalilähetys Yle TV 2:lta klo 21:00, jee!

Jännitysterkuin, 

Anne

Ps.Valokuvaaja Tomi Mikolan upeat kuvat kulissien takaa voit tsekata täältä


1 kommentti:

  1. Vaimo ihmettelee, että kenen puku Annella oli...
    Sattuiko olemaan Mertin vai Katrin suunnittelema?

    VastaaPoista