maanantai 13. toukokuuta 2013

Vierailu Kristan aarrekammiolla


Heissan från Malmö tai paremminkin sanottuna Ding Dong, joka on täällä ollessa jo muodostunut viralliseksi tervehdykseksemme delegaation kesken.  

Ruotsissa siis ollaan kera Krista Siegfridsin dream teamin ja meno on ollut hurjaa. Kaikki haluavat oman osuutensa Kristasta, jopa niin kiivaasti, että Krista on joutunut nyt parin päivän puhelakkoon, ettei hän menetä ääntään ennen tärkeää semifinaliesitystä ensi torstaina.

Pääsin eilen vierailemaan Kristan aarrekammioon eli Kristan hotellihuoneeseen, jossa ovat säilössä hänen esiintymisasunsa. Kenkiä ei matkassa ole mukana kovinkaan monet, mutta laatuhan korvaa määrän.


Sen sijaan asusteita onkin sitten mielin määrin, ainakin koko pöydällinen. Kristan uskomattoman mageet bling bling -rintsikat ovat aarteita New Yorkista, ja Mikki Hiiri -päähineet puolestaan Fiona Timantin luomuksia. Myös Lady Gaga käytti viime syksynä samanlaista. Eli ei todellakaan mikään turha päähine.

Iltojen edustustilaisuuksissa Krista on nähty joka kerta eri hääpuvussa. Päällä ei siis suinkaan ole enää vain Joona Huotarin suunnittelema esiintymisasu, vaan yksi hääpuku on lainassa Kristan paikalliselta ystävältä ja kaksi muuta lainattu paikallisesta Palm Design -hääpukuliikkeestä. 

Eilisissä punaisen maton bileissä Krista varasti koko shown asullaan ja asenteellaan. Jopa voittajasuosikkiehdokas Tanskan Emmelie jäi niin Kristan varjoon, että "tempaus" pääsi jopa otsikoihin Tanskassa.

Lisää tyylitietoa Malmöstä ja Kristasta taas pian,
Ding Dong

Inari

1 kommentti:

  1. Mites täällä blogin puolella on ollut näin hiljaista? :/

    VastaaPoista