lauantai 4. toukokuuta 2013

Kesän kuumin festariasuste

Aiotko suunnata festareille tulevana kesänä? Puuttuuko sinulta uskottavat festaririllit? Ei hätää, YleX aurinkolasit ovat täällä! Värejä löytyy joka tilanteeseen: vihreät, pinkit ja mustat.Festariheilan etsimiseen sopii parhaiten pinkit rillit. Ne herättävät potentiaalisten iskukohteiden huomion ja erottuvat suurenkin väkijoukon keskeltä. Näiden lasien alta löytyvät huulet siis todellakin huomataan ja niihin voi matchata sopivasti niin huulipunan kuin kynsilakankin. Ihanaa!


Mustat arskat ovat cooliuden ilmentymä. Näillä laseilla kannattaa yrittää livahtaa bäkkärille, keikkabusseihin, lavalle, naapurin telttaan ja bajamaja-jonon ohi.


Vihreät lasit sopivat niille, jotka ovat tottuneet ottamaan nokoset keskellä festarialuetta jo kekkereiden alkumetreillä. Näillä vihreillä rilleillä soluttaudut saumattomasti puskien väliin ja nurmikolle makoilemaan ja näytät samalla äärettömän tyylikkäältä.

Kaikilla laseilla voit myös kätevästi leikkiä Petri Nygårdia.

Aurinkolasit voit voittaa YleX:ltä 6.5 alkaen.

-Anne

7 kommenttia:

 1. Onko ylimmässä kuvassa todella pinkit lasit? Pikemminkin violetit, ellei kuva vääristä värejä todella pahasti. Tässä teille pinkit aurinkolasit: http://4.bp.blogspot.com/-4IxeacYLqU4/T9Dz_dS1ouI/AAAAAAAACRU/IxTsf7sTJ00/s1600/Darren_Criss_Wearing_Hot_Pink_Sunglasses.jpg !

  VastaaPoista
 2. Jaahas, onko Iholla-Sannin lestadiolais-himouskovaisliiveistä tullut nyt muotia?

  VastaaPoista
 3. Kivannäköisiä laseja. Noi ekat tosiaan näyttää kyllä liiloilta :)

  VastaaPoista
 4. Kai noi on jossain Bangladeshin hikipajassa tehty?

  VastaaPoista
 5. Mikä noista tekee ylex lasit???:-)

  VastaaPoista
 6. Miten tuommoiset aurinkolasit voi saada?

  VastaaPoista