torstai 4. huhtikuuta 2013

Näin syntyy Justin Bieber -promo


Äänisuunnittelija Juha suunnittelee uutta promoa työhuoneessaan.
 YleX:llä ei soi mainoksia, mutta biisien välissä soi kerran tai pari tunnissa promo, eli jotain YleX:n sisältöä mainostava ääniklippi. Kaikki promot tehdään YleX:llä itse ja niiden takana on meidän upeat äänisuunnittelijat Tapsa ja Juha (kuvassa). Kaikki promojen "näyttelijätyö" tehdään YleX:n juontajien, toimittajien ja tuottajien toimesta.


Tänään pääsin spiikkaamaan uutta promoa, joka kertoo YleX:n ja Welcome To Finland Justin Bieber -tapahtuman yhteistyöstä. Sain käteeni  tämän käsikirjoituksen, mihin Juha oli tuottaja-Inarin kanssa suunnitellut kolme erilaista promotekstiä.


Promot spiikataan Studio B:ssä. Juha on viereisessä työhuoneessaan ja kertoo luureihin ohjeita, mihin tyyliin tekstit spiikataan. Tänään pääsin kiljumaan sydämeni kyllyydestä, onhan kyseessä kuitenkin Justin Bieber!

Juha nauhoittaa spiikit ja leikkaa ne sopivan mittaisiksi. Sitten hän liittää ne muihin äänipaloihin ja taustalla soivaan mattoon, joka luo oikean äänimaailman.


Ta-daa! Tältä näyttää valmis promo! 

Mutta miltä tämä promo kuulostaa ja minkälaista yhteistyötä YleX Welcome To Finland Justin Bieber -tapahtuman kanssa tekee, se selviää lauantaina YleX Viikonlopussa klo 14 jälkeen.

Terkuin, 

Anne

2 kommenttia: