perjantai 5. huhtikuuta 2013

Justin Bieber odottaa alakerrassa...

Tämä viikko on ollut yhtä Justin Bieberiä täynnä. Suuri Justin Bieber -päivämme, tuleva lauantai, lähestyy ja olen saanut joka päivä soittoja koskien sitä sun tätä Justin Bieberiin liittyvää. Tämän aamun puhelu kuitenkin kruunasi kaiken, kun radiotalon vahtimestari ilmoitti puhelimeen: "Justin Bieber odottaa sinua täällä alakerrassa."


 No okei, kyllähän mä nyt tiesin, ettei siellä oikeasti olisi elävä mies mutta oli kieltämättä kiva leikkiä hetki ajatuksella, että Justin Bieber se siellä alhaalla odottelee minua... Sitä paitsi aika komistus on tämä pahvinenkin versio vai mitä sanotte?


Ainakin se pisti toimituksemme täysin sekaisin. Jokainen halusi kaverikuvaan vuorollaan, ja eihän miestä malttanut päästää silmistään edes ruokailun ajaksi, joten Justin kulki koko päivän mukanamme paikasta toiseen.


Myös nämä Justin aarteet ovat saapuneet tällä viikolla toimitukseen. Ne laitetaan jakoon huomenna eli lauantaina YleX Viikonlopun Justin Bieber -päivässä. 

Silloin kuullaan muun muassa lisätietoja #wtfJB-tapahtumasta, suuri Justin Bieber-tietokilpailu (tallentakaa studion numero jo valmiiksi kännykkään 091482822 ja olkaa korvat höröllä klo 15 alkaen), jonka onnellinen voittaja saa itselleen myös nuo vasta myyntiin tulleet Justin Bieber -lakanat (aah, mitä unia niissä lie näkeekään...) ja vieraaksi studioon saapuu tietenkin todellisia Beliebereitä. 

YleX Viikonloppua juontaa itsekin suuri Justin Bieber -fani, Anne Lainto, joka tulee muuten hänkin kokemaan huomenna yllätyksen.

 IIIIIKKK - en malta odottaa. Olkaapa kaikki kuulolla siis YleX Viikonlopussa huomenna klo 13-17, niin ja muistakaa seurata twitterissä #wtfJB.

xoxo
Inari

21 kommenttia:

 1. OOOO Pakko osallistua. Nuo lakanat :D:D:D EN KESTÄ <3<3<33 #wtfJB <3

  VastaaPoista
 2. Mul on jo tommosset lakanat :D :D :D

  VastaaPoista
 3. Pakko osallistuu :O

  VastaaPoista
 4. Tuo ylimmäinen kuva näyttäisi muuten aivan siltä kuin tuo vanhempi rouva olisi synnyttänyt juuri lattialle keskosen jolla on elviksen tukka.

  VastaaPoista
 5. Entääs millon tulee one direction päivä? (:

  VastaaPoista
 6. äääää ois unelma noi kaikki <3

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. nolis julia mäenpäähä se täällä :DDD facepalm !

   Poista
 8. VITTU IMEKÄÄ PASKAA JA VETÄKÄÄ KÄTEEN JB IHKUILIAT OSTAKAA ITTE MOISET PASKAT JOS TENIITÖ NII PALJO HALUUTTE EI VITTU OMG SIIS LOL :OOTTE NOLOJA :DDDD IHKUU FANITTAA JOTAIN JBTÄ JOKA EI KOSKAAN TUU TIETÄÄ TEITÄ JOTKA FANITATTE SITÄ EI SAATANA EI MITÄÄN JÄRKEÄ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kieliopissa ei oo mitään järkeä.

   Poista
  2. vittu sillä ei oo mitään väliä ketä kukakii fanittaa et mee muualle aukoo sitä päätäs..

   Poista
 9. Tuleeko tämä kaikissa ylex:n taajuuksissa vai vain yhdessä että voiko Rovaniemen radioasemaan soittaa ja nyt en älyä tätä juttua ollenkaan että voisiko joku auttaa!!? :D

  VastaaPoista
 10. Moikka kaikki, tulee kaikilla YleX:n taajuuksilla - vaikka taajuus onkin eri paikkakunnilla eri, niin silti studio ja juontajat sekä ohjelmat ovat samat eli voitte soittaa tuohon 091482822 numeroon ihan mistä tahansa.

  VastaaPoista
 11. maksaako tuo soittaminen jotakin ? pakko osallistua !! :3

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Haluaisin vain kysyä, että kuvataanko se Kaisanimen tapahtuma?

  Kun kuulin mitä kaikkea Anne tulee kokemaan olin aluksi ihan täpinöissä, mutta sitten tajusin, että ite en pääse edes paikanpäälle - rupesin itkeen :D

  En ite pääse keikalle enkä tapahtumaankaan. Oon lukiossa ja koulua on tonakin päivänä kello neljään. Ja asun liian kaukana :(

  Olkaa kilttejä ja pyytäkää joku kuvaamaan se wtfJB tapahtuma :)PLIIS!

  VastaaPoista
 13. OMG !! tää on ihan mahtavaa!! mikä tuo yks on tuolla levyjen takana?? :pppppp

  VastaaPoista
 14. ääääää apuaa en jaksa oottaa sitä keikkaaaa<3<3ja btw mul on tollaset lakanat ;) :D

  VastaaPoista